Autoslalom Panenský Týnec 2021

Čtvrté kolo Puma Cupu bylo vyhlášeno heslem: "Někdo září někdo v září." Michal Staněk se výzvy chopil víc než do puntíku. Jeho "polárka" zazářila pod hradem Hazmburk s nejvyšší intenzitou. Úvodem předbíhám dění na dráze, které bylo mnohem zajímavější, než se na první pohled z výsledků zdá.
 
Ranní ptáčata přijíždějí první. Volíme si místo v depu pro naše zázemí. Jinými slovy to místo, kde jsme vyházeli ten "nepořádek", který by v autě při rychlé jízdě nepříjemně létal ze strany na stranu. S běžným vozem se toho zase tak moc vymyslet nedá. O nastavení není řeč. Snad jen kontrola tlaku pneumatik na tovární předepsané hodnoty v mém případě. Michal později přehazuje kola za pryže s ostřejší směsí. Nejvíce vážně z tria od Pum bere klání Aleš Dokoupil. S čistokrevným závodním strojem by rád nejen vyhrál Puma Cup, ale rád by se umístil i v absolutním pořadí dnešního závodu. 
 
 
PARTNEŘI FORD PUMA CUPU
 
Chtěl bych poděkovat partnerům, kteří drží přízeň s námi a podporují nás věcnými dary.umou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...