Hungarian Ford Puma meeting in Szelid 2021

S přípravou začínám pěkně pozdě. Až někdy v úterý večer před srazem. Zjišťuji, že chybí forinty, eura. Cestovnímu pasu v mezicovidovém období prošla platnost… Valím bulvy, jak se mi tohle povedlo! To to pěkně začíná a to jsme prosím ještě ani nevyjeli. Na občanku se do jižních i severních Uher dostanu, píše Google. Jsem zase v klidu a vzpomínám, na co jsem ještě zapomněl.
 
Po domluvě nejedu sám. Do Maďarska jedeme ve dvou Pumách. S Kubou, kterého čtenáři těchto reportů znají už z mnoha předešlých, se scházíme před Tescem v Brně, pak společně překonáváme hranici se Slovenskem, kde si oba krátce povídáme s celníkem. "Taky jedete do Maďarska?" "Ano." Odpovídám. "To jedete na tuning?" "Nene, na značkový autosraz." Odpovídám. Pan celník ukáže rukou na paní v uniformě, pokyne, cesta je volná, můžeme jet.
 
 
PARTNEŘI FORD PUMA CUPU
 
Chtěl bych poděkovat partnerům, kteří drží přízeň s námi a podporují nás věcnými dary.umou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...