MČR Vysoké Mýto 2022

Ach ten Moravský pohár pardon MČR, které snad až na poslední zastávku na kartingovém závodišti ve Vysokém Mýtě má všechny destinace od Jihlavy na východ.
 
Pět let od mé poslední účasti mezi elitou uplynulo jako voda a vlastně se nic nezměnilo, protože nedělní ráno je ve znamení rozepře s technickým komisařem. Pán je sympaťák. Oproti jeho nerudnému předchůdci, který na stejné pozici byl obtěžován dříve, je to rozhodně posun ku předu. Dle regulí kvůli o půl palce širším aftermarket diskům Modrou blechu posílá namísto konfrontace s obdobnými vozy na souboj Davida s Goliáši. Puma se tak má rovnat ve "speciálech" s Focusem RS poslední generace, odlehčeným Cliem a Lancerem Evo IX.
 
 
PARTNEŘI FORD PUMA CUPU
 
Chtěl bych poděkovat partnerům, kteří drží přízeň s námi a podporují nás věcnými dary.umou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...