Philippines 2015 - Speciál

Trneme hrůzou. Máme už dlouho zaplacené letecké lístky, když ve zprávách běží novinky ze světa. Ostrovní asijský stát Filipíny zasáhl tajfun Koppu = "Hrnek". Nemáme raději nechat propadnout letenky? S každým dalším dnem se situace zlepšuje. Až tak, že aeroplán nízkonákladové společnosti Cebu Pacific s námi na palubě dosedá na Manilské letiště. Po dobu letu drkotáme zuby z příliš nízko nastavené klimatizace. Situace se rapidně mění po vystoupení z bran letiště. Vlhkost vzduchu stoupá do plných procent. Tělo se mi rosí do trička, které bych mohl ždímat!
 
Před letištní halou si stoupáme do fronty s místními na autobus do města. Nastupujeme po nekonečné době. Než se tak stává, bavíme se živým tetrisem, kdy vždy nakonec do nafouklé plechovky dopravního prostředku vpluje řidič.
 
 
PARTNEŘI FORD PUMA CUPU
 
Chtěl bych poděkovat partnerům, kteří drží přízeň s námi a podporují nás věcnými dary.umou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...