Open day for cars Hungaroring 2012

Nás je… Krom mě a mého mitfáry, populárního cestovatele a dobrodruha Zdendy alias "podporučíka táty řízečka" v jedné osobě. Jsou to bratři Casanovovi z Nemojan. Tzn. Jarek a Honza řečený Čenda v druhé Pumě. A Pali se Zuzkou tentokráte nově zajišťují případné odtažení alespoň do severního Maďarska v Seatu. O všech jste se už mohli dočíst v předchozím vyprávění.

 

 

Společně se chystáme navštívit maďarskou závodní trať přezdívanou přírodní Monako. První moderní okruh tzv. východního bloku. Trať uvedenou do provozu v roce 1986, kdy jako první měl tu čest potřísnit vítězným šampaňským stupně vítězů Nelson Piquet.

 

... POKRAČOVÁNÍ

 

PARTNEŘI FORD PUMA CUPU
 
Chtěl bych poděkovat partnerům, kteří drží přízeň s námi a podporují nás věcnými dary.umou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...