Ve stopě Rallye osvobození Kadov 2021

Předposlední říjnový víkend jsme se sešli na letišti v Tchořovicích / Kadově. Šokující start do závodu předvádí Michal Staněk, jenž notně prohání Aleše Dokoupila v mnohem silnějším voze. Ona trať postavená Ing. Zajícem dává prostor šoférům, kteří se nebojí udělat za volantem heroický výkon. Já vše kontroluji ze zadních pozic s časy na hranici absolutních bodů. Jak z textu výše vyplývá, z amatérského Puma Cupu o levném závodění se nakonec stává celkem kvalitní sport.
 
Pro konečné výsledky našeho značkového poháru by dnes stačila kolonka dojel / nedojel. S technickými závadami jsme to měli ostatně všichni na kahánku. Na strach z cesty domů je ještě brzy a to bychom to nebyli my, kdyby nás zelené světlo na startovním semaforu nepovzbudilo na tolik, že zatmění mysli je slabý odvárek.
 
 
PARTNEŘI FORD PUMA CUPU
 
Chtěl bych poděkovat partnerům, kteří drží přízeň s námi a podporují nás věcnými dary.umou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...